Novetats a l’assessoria del Gremi

 

Benvolguts Associats,

 

Som camí de culminar el primer trimestre de l’any 2017. Un any on s’augura una certa recuperació de la crisi que ha colpejat durament l’economia del país, en general, i en particular, a moltes empreses del nostre sector. Les dades evidencien que poc a poc l’economia es recupera gràcies a l’esforç de moltes i molts de vosaltres.

 

El Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès ha treballat de valent modernitzant la seva estructura, adaptant-la a les necessitats de les empreses associades. S’ha fet un gran esforç per comptar amb els recursos tècnics més moderns i efectius, pensats per ajudar-vos a gestionar millor i d’una manera més efectiva les vostres empreses. I s’ha confegit un gran equip humà, preparat per ajudar-vos en tot allò que necessiteu relacionat amb el dia a dia dels vostres negocis.

 

Es pot dir, sense temor a errar, que el Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès té uns serveis tècnics i d’assessoria de primera línia i d’una gran qualitat. Uns serveis a la vostra disposició, pensats perquè en feu servei com a associats del Gremi.

 

Pot ser que actualment planifiquis com vols que sigui l’any 2017 per la teva empresa. Si tens dubtes, preguntes, necessites l’opinió dels experts, o només vols una segona opinió, no ho dubtis! Adreçat al Gremi. T’ajudarem .

 

Junts som més forts! Junts avancem!

 

 

Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès.

 

_______________________________________________________________________

Apreciado Asociado,

 

Estamos a punto de culminar el primer trimestre del año 2017. Un año donde se augura una cierta recuperación de la crisis que ha golpeado duramente la economía del país, en general, y en particular, a muchas empresas de nuestro sector. Los datos evidencian que poco a poco la economía se recupera gracias al esfuerzo de muchas y muchos de vosotros.

 

El Gremio de Hostelería del Vallès Occidental y Barcelonès ha trabajado duro modernizando su estructura, adaptándola a las necesidades de las empresas asociadas. Se ha hecho un gran esfuerzo para disponer de los recursos técnicos más modernos y efectivos, pensados ​​para ayudarle a gestionar mejor y de una manera más efectiva su empresa. Se ha confeccionado un  equipo humano, preparado para ayudarle en todo lo necesario relacionado con el día a día de sus negocios.

 

Se puede decir, sin temor a errar, que el Gremio de Hostelería del Vallès Occidental y Barcelonès tiene unos servicios técnicos de primera línea y de una gran calidad. Unos servicios a su disposición, pensados ​​para que den el servicio que los asociados al gremi  necesitáis .

 

Puede que actualmente estés  planificando cómo quieres que sea el año 2017 para tu empresa. Si tienes dudas, preguntas, necesita la opinión de los expertos, o sólo quieres una segunda opinión, no lo dudes! Dirígete al Gremio. Te ayudaremos.

 

Juntos somos más fuertes! Juntos avanzamos!

 

Gremi de Hostelería del Vallès Occidental y Barcelonès.