Cerdanyola celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Bolet
Entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre, 16 restaurants de la ciutat oferiran una àmplia varietat de plats a on els bolets seran els protagonistes
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva setzena edició i ho fan com una cita plenament consolidada en el calendari gastronòmic de Cerdanyola. Entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre els restaurants participants inclouran a la seva carta diversos plats amb els bolets com a ingredient principal. Antonio Castro, membre de la Junta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca la importància d’aquestes jornades per a la restauració local doncs els bolets són un producte que agrada i alhora és molt versàtil i permet fer una gran varietat de plats. El mateix Castro destaca que les jornades no arriben en el moment més adequat pel que fa a quantitat de bolets al bosc però destaca que els que hi ha són d’una gran qualitat. El chef del restaurant Los Abetos es mostra il·lusionat per poder elaborar plats diferents i promet que la restauració local estarà a l’alçada.
La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, agraeix als restaurants que hi participen la seva implicació i empenta i destaca que les jornades gastronòmiques del bolet són un actiu més dels molts que ofereix la restauració de la ciutat.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, BlaBlaBleo Restaurant, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Cartell XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet
Díptic XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet