Assemblea General de la FIHRT en format telemàtic

Avui ha tingut lloc per via telemàtica, la primera part de l'Assemblea de la FIHRT organitzada conjuntament pel COL.LECTIU DE CUINA LA RÀPITA- DELTA DE L’EBRE I PLAT I GOT TORTOSA.



L’Assemblea es farà en dues sessions:




  • 1ª Sessió: 26 de maig de 2022, a les 18h no presencial, en format zoom

  • 2ª Sessió: 30 de maig de 2022, des de les 10h. presencial, amb trobades a Tortosa i La Ràpita.



Amb els antecedents de les reunions celebrades durant el 2021, amb visites i assemblea, considerem, tenint en compte també les distàncies que molts ahureu de recorrer, que en aquesta ocasió considerem aquesta opció.



Avui s'ha procedit a acomiadar Nino Gómez com a President de L’ASSOCIACIÓ DE BARS I RESTAURANTS DE LLORET DE MAR, i s'ha donat la benvinguda al nou President de l’Entitat, Romà Austrich, i seguidament s'ha acceptat la incorporació de l’ASSOCIACIÓ DE SERVEIS, COMERÇ I TURISME DE L’ALDEA, SerCoTur, com a nou membre de la FIHRT..



S’ha insistit en el tema de la Manca de personal i les informacions interessades aparegudes des de diumenge en diversos mitjans. No es tracat d’un tema de sou. EL tema va més enllà.



Tanmateix, s’ha fet un resum de la participació de la Vicepresidenta de la FIHRT en l’Acte intern PSC i que va tenir lloc a Tarragona el passat dissabte.



D’altres temes han estat la Nova Línia d’Ajuts 2022 de la CCAM i les darreres Inspeccions que estan patint les Associacions pel que respecta al CCAM 2020, el que e sva coincidir en plena pandèmia.