La FIHRT es reuneix amb la Confederación Empresarial de Hostelería de España

ALIMENTARIA i HOSTELCO han servit d'excusa per una trobada a la seu del Gremi de Restauració de Barcelona, entre el President i el Secretari General de la Confederación Empresarial de Hostelería de España, José Luís Yzuel y Emilio Gallego, respectivament, acompanyats pel Director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, i el Secretari General de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona.



Durant la pandèmia, la FIHRT va ser convidada a participar en espais de Trobada amb la Confederación, i gràcies a  aquesta relació, l'Entitat va estar informada de primera mà, de la situació del sector en àmbit estatal.



La trobada va ser per agrair les gestions fetes durant la pandèmia, la informació facilitada, i va servir per establir vies de trobada entre totes les Entitats, en un marc post-pandèmic.



Des de la FIHRT volem donar publicament les gràcies a la CEHE per la Trobada i per considerar-nos un me´s d'ells durant la Pandèmia, i al Gremi de Restauració de Barcelona i a la Federació d'Hostaleria de Lleida, com a amfitrions de la trobada.