Millor Sommelier de Catalunya
L'edició d'aquest any del Concurs al Millor Sommelier de Catalunya, l'ha obtingut Ton Colet, Sommelier del Restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca.
Colet n'ha estat un dels tres finalistes juntament amb Anna Casabona, Delegada de vendes de Juvé & Camps Prime Brands, segona classificada i Antoni Albiol, Sommelier de Divins Enoteca, qui ha aconseguit el tercer lloc.
Les diferents proves s'han realitzat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona i el jurat que les ha avaluat ha estat format per guanyadors de concursos anteriors: Roger Viusà, Carles Aymerich, Audrey Doré, Josep Pelegrín, Adolf Gómez, i la resta de comitè tècnic, els sommeliers professionals Rafel Sabadí, Mariona Parals i Laura Tejero, encapçalat per la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens.
Coincidint amb el concurs, s'ha a portat a terme a Mas Marroch del Celler de Can Roca “La Nit dels Sommeliers”, també organitzada per l’ACS. Durant aquest acte presidit per la Consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, s'han lliurat també la resta de guardons convocats per l'Associació Catalana de Sommeliers: Premis al Soci d’Honor pel cuiner José Andrés; Premi a la Trajectòria, la sommelier Rosa Vila; Millor celler amb oferta enoturística, el Celler Alta Alella; Premi a millor comunicadora, la periodista i sommelier Ruth Troyano; Premi a la millor iniciativa solidària, Celler L’Olivera; Premi a la millor sala, El Celler de Can Roca. En el marc de la celebració, també s’ha reconegut dos dels socis de l’Associació, com són en Xavi Nolla i en José Roldán.