L'hostaleria de Cerdanyola estrena una App per demanar menjar per emportar

El Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola, ha posat en marxa l’App ‘Cerdanyola’t. La cuina de la teva ciutat amb tu’ per oferir el servei d’encarregar menjar als restaurants adherits. En una primera fase, les persones usuàries hauran de recollir l’encàrrec a l’establiment, però en un futur proper la intenció es que entri en funcionament el servei a domicili. 


  Antonio Castro, president de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidentl i Barcelonès, ha explicat durant la presentació de l’App als mitjans de comunicació que “a nosaltres el que més ens agrada és que els nostres clients puguin consumir presencialment però el moment actual és complicat i ens hem d’adaptar”. Castro reconeix que “el sistema de poder consumir a casa va en augment i amb aquesta App volem donar resposta a aquesta demanda”.


El projecte de la nova App és ambiciós i està planificat en diferents fases. La primera permet a les persones que se la descarreguin consultar la informació dels restaurants adherits, els seus menús i ofertes i encarregar el menjar a través d’ella.


El següent pas serà posar en funcionament el servei a domicili. Antonio Castro destaca les dues principals diferències de l’App ‘Cerdanyola’t’ respecte a les grans plataformes de servei a domicili. La primera és el percentatge que paga el restaurador pel servei “que no serà ni de lluny el 35-40% que ens cobren les grans plataformes”; i la segona és que “el nostre servei a domicili serà més directe i transmetrem la identitat de cada restaurant en l’encàrrec”.


En un futur, la intenció és ampliar l’App al comerç i mercats municipals i oferir el servei també als municipis de Ripollet i Montcada.


A la roda de premsa de presentació de la nova aplicació també han participar l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché. Tots dos s’han mostrat molt satisfets de poder presentar l’App ‘Cerdanyola’t’ després d’un llarg procés de treball. Cordón també ha destacat que “des de l’Ajuntament seguim fent els màxims esforços perquè el comerç i la restauració de la ciutat disposin de les eines necessàries per seguir mantenint els negocis oberts en un moment tant difícil com el que encara vivim”.


L’app de take away Cerdanyola’t està disponible per a sistema Android a Google Play i per a iOS a App Store d’Apple.