Cerdanyola serà la ciutat dels clicks de Playmobil

Del 6 al 8 de maig i en el marc de la Festa Major del Roser de Maig, Cerdanyola del Vallès acollirà una important mostra del món del col·leccionisme de les carismàtiques figuretes

Hi haurà inflables, tallers, espais lego i altres diversions per a públic familiar

Durant els dies de la Festa Major es podrà veure a l'escola Sant Martí (avinguda de Sant Iscle, 1) una exposició de diorames de playmobils creats pels dioramistes més reconeguts del moment, on es recrearan diferents escenes, tant de la vida actual, com d’esdeveniments històrics i fantasia.

La mostra dels Playmobil inclourà lleure infantil amb inflables, dibuix per pintar i moltes peces de Lego per jugar construint lliurement. Una gran proposta per gaudir tranquil·lament d’un temps d’esbarjo familiar.

L'entrada és gratuïta però cal reservar la invitació accedint a https://cerdanyola-actes.fila12.cat/ a partir del dia 28 d’abril. No es podrà accedir al recinte sense invitacions. L’entrada i la sortida es farà amb total puntualitat.  

El col·leccionisme de clicks de Playmobil serà present en destacades parades de venda on es podran adquirir des de les darreres novetats de la marca fins a referències descatalogades i elements d'especejament per completar aquells clics malmesos pel pas del temps.

Playmobil. Fira del col·leccionisme
Del 6 al 8 de maig
Horari: De 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dilluns es tancarà a les 14 h
Ubicació: Escola Sant Martí. (avinguda de Sant Iscle, 1)