Els Joves Diables seran el pregoners del Roser de Maig 2023

L’entitat celebra aquest any el seu 40è aniversari amb una participació especial a la Festa  Major del Roser de Maig

Les i els diables de Cerdanyola del Vallès fan festa, aquest any. Celebren 40 anys des de la seva creació. Per això seran l’entitat pregonera de la Festa Major del Roser de Maig. Expliquen que assumeixen un compromís nou per a la Colla. Habitualment fan el contrapregó, aquest any també el faran, però no el parlament que marca l’inici de la Festa Gran. Expliquen que serà una mica "més suau" que els que fan habitualment. Ara, anuncien que tindrà el seu segell especial. Segur que a més de la paraula la pirotècnia tindrà un lloc especial!

Les i els Joves Diables jugaran un paper ben especial, al programa festiu. Organitzen un Correfoc Infantil (divendres 5 de maig) perquè la canalla diablera es foguegi als carrers de la ciutat. I l’endemà dissabte 6 de maig, es farà el tradicional Correfoc. Amb els convidats Colla adulta de diables de Vilafranca del Penedès, Les Bruixes del Nord i la batucada Batúcamela, a més dels amfitrions i organitzadors Joves Diables de Cerdanyola. Durant tot el dia, les colles faran una jornada de germanor diabòlica a la ciutat. No us espanteu, si noteu olor de sofre!

Els Joves Diables passen per un bon moment. Han treballat impulsant la colla a través de les xarxes socials, s’ha ampliat la junta, estudien renovar el web de l’entitat i voldrien renovar la roba de les i els diables. A més, cada dissabte, de 10 a 13 h, munten una paradeta a la plaça de l’Abat Oliba. Per vendre merchandising i donar-se a conèixer entre el veïnat. Les iniciatives funcionen, perquè actualment hi ha llista d’espera per formar part de la colla.

Demanen a la gent de Cerdanyola del Vallès i arreu que no s’oblidi de la Cultura Popular, afegint que elles i ells, Joves Diables, sempre hi seran. Cal que el poble també hi sigui.

 

Activitats de foc al Roser de Maig

Divendres 5 de maig
19 h

OBERTURA DE LA FESTA I PREGÓ
Amb les actuacions de: Agrupació Cultural Sardanista, Colla Gegantera de Cerdanyola, Esbart Sant Marçal i Casa de Andalucía
Pl. de Francesc Layret
A continuació: PREGÓ a càrrec de Joves Diables de Cerdanyola (40 aniversari)

19:30 h
CORREFOC INFANTIL

Amb la Colla infantil de diables de Rubí i Joves Diables de Cerdanyola
Recorregut: sortida de la Pl. De Francesc Layret, pg. de Cordelles , Carrer de Santa Marcelina, Carrer de San Casimir, plaça de Sant Ramon.

Dissabte 6 de maig
21.30 h
CORREFOC  
    
Amb la Colla adulta de diables de Vilafranca del Penedès, Les Bruixes del Nord i Joves Diables de Cerdanyola
Recorregut: sortida del Carrer Sant Ramon cantonada amb c. de Sant Daniel, c. de Sant Casimir, c. de Santa Marcelina, ps. de Cordelles i pl. de Francesc Layret.

22.45 h
CONTRAPREGÓ

Al balcó de l'Ajuntament
Organització: Joves Diables de Cerdanyola   


Programa d'activitats de la Festa Major Roser de Maig 2023

Revista de la Festa Major del Roser de Maig 2023