Rubí manté la complicitat amb els Premis Vinari joves

El tast final dels vins joves dels Premis Vinari ha tingut lloc aquest dilluns al Celler i el veredicte es donarà a conèixer dilluns 21 des del mateix emplaçament
Fotografia portada: Els tastadors i tastadores davant del Celler (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El Celler de Rubí ha estat l’escenari aquest dilluns del tast final dels Premis Vinari en les categories de vins joves. 20 tastadors i tastadores professionals han valorat a cegues les referències que havien obtingut les millors puntuacions durant la fase prèvia del certamen. S’han valorat vins blancs, negres i brisats de l’anyada de 2022, vins rosats i escumosos joves.

Com l’any passat, els Premis Vinari tindran dues fases finals: la primera per avaluar les categories de vins joves; i la segona, al setembre, també a l’antic celler cooperatiu de Rubí, que servirà per tastar les referències finalistes dels vins de criança.  

A més de ser l’escenari del tast final dels Vinari Jove, l’anunci oficial dels vins guanyadors en categoria jove també tindrà lloc al Celler de Rubí el 21 de juny, davant de professionals del sector (19.30 h). El 22 de juny, també de la mà de Vadevi, s’han programat tres tastos de vins joves, un d’ells amb maridatge de formatges, oberts a la ciutadania. Per assistir-hi, cal adquirir l'entrada al web de Vadevi.