Tot a punt per a la Festa Major de Ripollet

Ripollet tornarà a estar de Festa Major del 25 al 28 d'agost. El programa compta amb un centenar d’activitats dirigides a tots els públics i distribuïdes per diferents escenaris de la ciutat.

El mag Joaquín Matas serà el pregoner de 2023 i també destaquen la 30a edició del Ripollet Rock, els concerts de Lildami, La Fuga, Lía Kali, Búhos i Wild Mamas. Entre les novetats, la Gastrovinya inclourà música en directe i la Biblioteca ampliarà un dia més l’Espai del Petit Lector. A més, per tal de poder gaudir d’una Festa Major segura, s’instal·laran els punts lila jove LGTBI, especialment a la zona de concerts del parc dels Pinetons. Podeu consultar tota la programació d'actes en aquest enllaç

Comiat de la Comissió de Festa Major

Aquesta és la darrera festa organitzada per la Comissió de Festa Major de l’anterior mandat. En la presentació, realitzada a finals de març passat, l’anterior alcalde, José María Osuna, va agrair la feina i va subratllar la tasca que realitzen les entitats de Ripollet, agents fonamentals en la confecció del programa d’activitats d’una “Festa Major única, per ser participativa, descentralitzada, popular, amb personalitat pròpia i lliure d’agressions”. L’anterior alcalde va recordar les diferents festes majors que ha organitzat aquesta Comissió, passant per la més atípica de la història, com va ser la de la postpandèmia; i va descriure la Festa Major com un dels projectes més importants de ciutat a escala social, cultural i comunitari. Per la seva banda, l’anterior regidor de Cultura, Oriol Mor, va destacar el treball de les subcomissions del Mercat de la Vinya i l’Infantil.

El pressupost de la Festa Major 2023 és de 227.000 euros, mantenint l’increment que es va produir l’any passat.

Redacció ripollet.cat