La Festa Major de Ripollet s'acomiada amb focs i ball

Després d'un cap de setmana trepidant, que serà recordat per l'èxit del 30è Ripollet Rock, que va aplegar a prop de 8.000 persones; i la pluja, que va obligar a suspendre durant 24 hores la programació, la Festa Major de Ripollet acabarà aquest dilluns a la nit.

La Festa Major de Ripollet 2023 s'acomiada avui amb l'espectacular castell de focs, llançats simultàniament des de tres punts diferents i dues sessions del ball de confeti, un per a veterans, a la rambla amb Sarrià de Ter i el jove, al parc dels Pinetons.


La festa torna a lluir, després de la pluja

Una vegada escampada la pluja, la programació es va poder reprendre anit al Mercat de la vinya i amb els concerts, de diferents estils i públics, que es van poder gaudir en set espais diferents. El més celebrat, el de Buhos, amb els ripolletencs Wild Mamas, que va tornar a fer de teloners excepcionals.

Aquest dilluns ha arrencat amb la gimcana del Tennis Taula, l'espai familiar i els tallers de ciència, activitats del CIP i a l'espai de la Biblioteca i l'aperitiu de la gent gran. De la tarda destaquen la gimcana de l'Estel, el tradicional taller de maquillatge d'Amics del Teatre, sardanes, country, havaneres i teatre per a joves a l'Auditori, fins que els focs facin tronar i il·luminar el cel, en senyal de comiat de la festa gran de la ciutat.

Amb aquesta Festa Major, que ha costat 227.000 euros, s'acomiada la Comissió organitzadora dels darrers anys, que donarà el relleu a la nova, que s'ha de constituir les pròximes setmanes, formada per representants d'entitats, partits polítics i veïnat.

Podeu consultar tota la programació d'actes en aquest enllaç