PIMEC Vallès Occidental delibera entre una vintena de propostes els guardonats de la primera edició dels Reconeixements Empresarials del territori

L’objectiu dels premis, que es lliuraran el 13 de desembre, és distingir les iniciatives empresarials que destaquen pel seu lideratge i compromís

Sabadell, 20 de novembre del 2023. PIMEC Vallès Occidental s’ha reunit per deliberar els guardonats de la primera edició dels Reconeixements Empresarials Vallès Occidental. Aquests premis distingiran les petites i mitjans empreses i les persones autònomes del territori que han destacat pel seu lideratge i compromís al llarg del 2023.

El lliurament d’aquests guardons tindrà lloc el pròxim 13 de desembre al Saló Modernista Caixa Sabadell i es reconeixeran iniciatives empresarials de la comarca en les següents categories: Comerç, Impuls de la Formació Professional, Joves Empresaris, Empresa Innovadora, Empresa Industrial pel seu creixement, Associacionisme empresarial i Perspectiva de diversitat i sostenibilitat.

L’acte el moderarà la periodista i comunicadora, Aura Costa, i comptarà amb una conferència de l’expert en negoci, tecnologia i innovació, Alfons Cornella, que parlarà sobre les noves tendències de lideratge a les pimes, tot posant èmfasi en els actuals avenços tecnològics. La cloenda de l’esdeveniment anirà a càrrec del president de PIMEC, Antoni Cañete.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha manifestat que un dels objectius d’aquests reconeixements empresarials és “posar de relleu la importància de les pimes i les persones autònomes per a la competitivitat de la comarca” i, en aquest sentit, ha remarcat que el 99% del teixit productiu del Vallès Occidental són petites i mitjans empreses. Pujol també ha destacat que “la intenció és que aquest esdeveniment es converteixi en una trobada anual comarcal que reconegui el paper de les pimes, de l’associacionisme empresarial i del comerç local”.

El jurat dels reconeixements, a banda de Xavier Pujol, està conformat per la vicepresidenta de la patronal al territori i coordinadora de la demarcació de Sabadell, Montse Argemí; el vicepresident i el coordinador de Terrassa, Miquel Àngel Salazar; el també vicepresident i coordinador de l’àrea de Sant Cugat, Jaume Maranges; el defensor del soci i padrí de la Fundació PIMEC, Carlos Rodríguez; el president de PIMEC Comerç Vallès Occidental, Xavier Olivé; els expresidents i socis d’honor, Josep Maria Catalán i Francesc Elias; la representant de la Comissió Dona i Empresa i Joves, Amanda Vivanco; el delegat territorial, Miquel Martínez i la dinamitzadora, Elisabet Schmoll.