LOS40 Primavera Pop deixen una altra nit màgica a Rubí

22.000 persones han passat aquest dissabte pel concert, que es va desenvolupar sense incidències

 Al voltant de 22.000 persones han passat aquest dissabte per l’Escardívol ─17.000 hi han coincidit en els moments de màxima assistència─ amb motiu de LOS40 Primavera Pop, el macroconcert organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40. La setena edició de la proposta s’ha desenvolupat sense incidències. El dispositiu de seguretat amb voluntaris de Protecció Civil, vigilància privada, Mossos d’Esquadra i Policia Local, amb efectius uniformats i de paisà, ha funcionat correctament. El Punt Lila no va haver d’atendre cap agressió masclista ni LGTBIfòbica.

Ofenbach, Dani Fernández, Álvaro de Luna, Abraham Mateo, Eugenio i Sebastian Esquivel, Beret, Vicco, Soge Culebra, Charlie USG, Polo Nández, La Beba, Noan, David Otero, Marlon, Depol, Bombai, Marlena, Scorpio, Cloe, Roger Padrós, Paula Koops, Almácor, i els artistes d'OT Paul Thin i Ruslana, han interpretat algunes de les seves cançons més conegudes davant d’un públic jove i familiar. L’espectacle s’ha completat amb una prèvia a càrrec dels DJ de l’emissora LOS40 i una actuació de la rubinenca Andrea Mir, que s’han encarregat d’escalfar l’ambient mentre el públic omplia l’Escardívol. “És un festival que ens agrada molt poder fer perquè té públic de totes les edats. La ciutat es prepara amb molta il·lusió i molt compromís per ser l’escenari perfecte per LOS40 Primavera Pop”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

El dispositiu de mobilitat habilitat per l’Ajuntament ha facilitat l’arribada i sortida de totes les persones que han assistit al festival. Així, s’ha perllongat el servei de les línies de bus urbà L1, L2, L3, L4, L5 i L7 entre les 22 i les 2 h. 3.779 persones han fet servir l’autobús dissabte 13, un 15,6% més que la mitja dels dissabtes del 2024. 121 viatgers i viatgeres han fet servir l’autobús en horari nocturn, dels quals quatre han fet ús de la parada a demanda.