Els barris de Serraperera i Turonet proposen a la ciutat les seves Festes Majors

Les entitats veïnals han preparat un ampli programa festiu amb activitats durant el primer cap de setmana de juny

L’arribada del mes de juny és sinònim de festes veïnals en els barris de Cerdanyola. Cada cap de setmana, les festes populars marcaran el calendari lúdic local. El primer cap de setmana de juny obriran el calendari les festes dels barris de  Serraperera i del Turonet.

 

Serraperera

L’entitat veïnal de Serraperera, Cerdanyola 2000 i Can Serra organitza, com cada any, la seva Festa Major. Començarà el divendres 31 de maig amb l’avís d’inici de la festa i el ball popular amb el duet Txus i Núria. El dissabte 1 de juny a la tarda es faran una mostra de dansa del centre cívic i a la nit hi haurà ball popular amb l’Orquestra Loren. L'últim dia de festa serà el diumenge 2 de juny amb actuació d'animació infantil, la paella gegant popular (tiquet de plat de paella + tiquet de sorteig 4€).  A la tarda es faran actuacions variades de les activitats realitzades al centre cívic.

L’entitat veïnal també celebrarà la revetlla de Sant Joan amb ball, animació, concurs del ball del fanalet amb premi per a la parella guanyadora.

Totes les activitats es faran a la plaça Universal, al davant del Centre Cívic Serraperera.

 

Turonet

El Centre Cívic del Turonet serà el centre neuràlgic de la Festa Major del barri, organitzada per l’entitat veïnal. El programa festiu s’iniciarà el dissabte 1 de juny  amb una festa infantil amb l’actuació dels Més tomàquet. El diumenge i a partir de les 13 h hi haurà un dels clàssics del programa festiu: la paella popular i després ball amb el duet Zenit.

La recollida de tiquets es farà els dies 28 i 30 de maig de 18 a 20 h al local de l’entitat veïnal (carrer de Lepant, 97).

 

Festes de barri

Serraperera 31 maig 1 i 2 de juny
Turonet 1 i 2 de juny
Canaletes 7 al 9 de juny
Sot de Can Xarau 15 i 16 de juny
Banús-Bonasort 21 al 24 de juny
Can Xarau 22, 23 i 24 de juny
Montflorit 19 al 21 de juliol