Retornen les Jornades Gastronòmiques del Bolet

Entre l’1 i 11 de novembre, 14 restaurants de la ciutat oferiran una àmplia varietat de plats a on els bolets seran els protagonistes

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva dissetene edició després que l’any passat s’haguessin de suspendre per la falta de producte. Les jornades són una “cita plenament consolidada en el calendari gastronòmic de Cerdanyola com indiquen les seves disset edicions”, destaca Antonio Castro, membre de la junta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès.

Entre l’1 i 11 de novembre, els restaurants participants inclouran a la seva carta diversos plats amb els bolets com a ingredient principal. Els restaurants que ofereixen menú han d’oferir com a mínim un primer i un segon fet amb bolets i en el cas de les cartes, aquestes han d’incloure un mínim de tres plats amb l’ingredient de protagonista.

Antonio Castro assenyala que “els bolets són un producte molt agraït i permet fer una gran varietat de plats” i afegeix que per a l’hostaleria local “és una cita important en el calendari que ens permet promocionar-nos a la ciutat i també a fora”.

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, agraeix als restaurants que hi participen la seva implicació i destaca que “l’hostaleria a Cerdanyola té molta qualitat i ho tornarà a demostrar treballant un producte de la terra i que té una gran versatilitat”.

Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic Cerdanyola, Bar Restaurant Grau, Cal Pintxo, Umami Gastrobar Bellaterra, Casa Andreu 2, Cinnamon, El Racó de la Plaça, Green Leka (Can Valladaura), Restaurant Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tocat de l’Olla i Geta Taberna.


Cartell Jornades Gastronòmiques del Bolet 2024
Díptic Jornades Gastronòmiques del Bolet 2024