Últimes notícies del gremi

2a edició de la Gala Premis Impulsa – Nit del Reconeixement del Teixit Productiu Local de Ripollet

Ahir, 12 de novembre, el Teatre Auditori del Mercat Vell va acollir la 2a edició de la Gala Premis Impulsa – Nit del Reconeixement del Teixit ...

A punt de començar les obres del projecte “El riu, teixint fils de vida”, que impulsa la connexió ecològica, patrimonial i turística al llarg del riu Ripoll

Aquest matí s’ha presentat, a l’àrea de Sant Vicenç de Jonqueres de Sabadell, l’estat d’execució ...

Sant Cugat reconeix el talent, la trajectòria i la innovació del comerç i la restauració locals a la Nit del Comerç 2025

Biopompas, Enxarxada, Fitter Training, Inma Serraboguña i Ramon Masó reben els reconeixements d’aquesta edició L’Ajuntament ...

Les empreses de la Xarxa Productes de la Terra del Vallès Occidental reconegudes al Gastronòmic Fòrum Barcelona

El Vallès Occidental està present al Gastronòmic Fòrum Barcelona 2025, que se celebra el 3, 4 i 5 de novembre al recinte ...

La XII Nit Empresarial de Cerdanyola Empresarial reconeix empreses, comerços i restauració del municipi

Més de 200 persones es reuneixen a l’Hotel Campus en una vetllada dedicada al teixit econòmic i empresarial de ...

40 empreses, comerços, negocis de restauració i persones emprenedores opten als Premis Impulsa 2025

La segona edició dels Premis Impulsa se celebrarà el pròxim 12 de novembre i atorgarà un total de 8 premis corresponents ...

Últimes notícies FIHRT

El projecte Life Stonewallsforlife demostra que la restauració de murs de pedra seca reforça la resiliència davant el canvi climàtic

La Diputació de Barcelona ha presentat dues guies de pedra seca que mostren com aquests murs afavoreixen l’increment de la humitat del sòl ...

Hosteleria por El Clima reconeix el Restaurant Trànsit de l'Hotel Augusta Vallès****, per la seva aposta sostenible

Vilanova del Vallès, 25 de novembre de 2025 – Avui ha tingut lloc un acte de reconeixement a l’Hotel Augusta Vallès****, i en ...

Catalunya dona el tret de sortida a la novena edició de l'European Young Chef Award

Joves cuiners d’arreu d’Europa competeixen en un certamen que posa en valor el patrimoni gastronòmic i la creativitat culinària. El ...

Neix el Programa de Direcció Estratègica en Enoturisme — Primera promoció 2026

El sector enoturístic està evolucionant amb rapidesa i demana professionals capaços de prendre decisions estratègiques, innovar ...

La 63a edició de la Fira de Mostres d'Amposta apostarà per la gastronomia i els videojocs

Del 5 al 8 de desembre, la Fira de Mostres tindrà enguany un espai gastronòmic dedicat especialment als productes de la Reserva de la Biosfera ...

La campanya d'estiu i tardor de regulació i informació a l'àrea d'esplai del pantà de Sau finalitza atenent més de 8.000 persones

El dispositiu desplegat per l’Espai Natural de les Guilleries – Savassona ha funcionat 75 dies, ha gestionat 3.732 vehicles i ha contribuït ...