VII Tast de Cuina Mediterrània: gastronomia, vins i música en directe a Cerdanyola

Del 26 al 28 de setembre, la plaça Abat Oliba es convertirà en un espai de trobada amb restaurants, tast de vins, tallers infantils i el retorn dels concerts.

Cerdanyola viurà els dies 26, 27 i 28 de setembre la setena edició del Tast de Cuina Mediterrània, una cita que s’ha consolidat com una de les festes gastronòmiques més importants de la comarca. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Abat Oliba, i per guanyar espai es tornarà a tallar el passeig de Cordelles, convertint l’entorn en un escenari ideal per gaudir de la gastronomia, la música i la convivència.

El divendres 26 i dissabte 27, l'horari serà de 20 a 23 h, i diumenge d’11 a 17 h. I els restaurants participants seran:

  • Divendres i dissabte al vespre (17 establiments): Bar Alaska, Bodega Oddvar, Braseria Al Punto, Ca l’Enric, Chocoletters, Dulce Terapia, El Racó de la Plaça, Racó dels Pins, Geta Taberna, Informal, La Galindeta, Papitu Cerdanyola, Pastisseria Bonet, Restaurant Els Cargols, Restaurant Los Abetos i Toca Taco.
  • Diumenge al migdia (14 establiments): Bar Alaska, Bodega Oddvar, Braseria Al Punto, Ca l’Enric, Capicua Restaurant, Chocoletters, Dulce Terapia, El Racó de la Plaça, La Guindilla, La Pizarrita de Juanlu, Pastisseria Bonet, Restaurant Els Cargols, Tempo di Vino i Toca Taco.

A més, durant els tres dies hi haurà un estand de tast de vins a càrrec de Tempo di Vino / Rebassaires.

Els plats mantindran els preus populars de 3, 4 i 5 euros, una política que es conserva per tercer any consecutiu tot i l’augment del cost de la matèria primera.

 

Activitats complementàries

Una de les grans novetats d’aquest any és la recuperació de la música en directe, amb un concert cada dia per enriquir l’experiència gastronòmica:

  • Dani Flaco (divendres, 21 h)
  • Grup Rumbares (dissabte, 21 h)
  • Gisela Quirós Trio (diumenge, 12:30 h)

El diumenge al matí, els infants podran participar en un Taller de Cuina Creativa, amb dos torns entre les 11 i les 14 h.
 

El valor de la festa

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, subratlla la importància de l’esdeveniment per a la ciutat destacant que “gràcies al suport del gremi dinamitzem l’oci i la cultura familiar i posem en valor la qualitat de l’hostaleria de Cerdanyola a tota la comarca”.

Per la seva banda, el president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro, remarca la rellevància de la cita per als restauradors i explica que "el Tast és una carta de presentació per als nous clients i una festa que ens permet mostrar novetats i mantenir la qualitat. Podem presumir d’organitzar el millor tast de cuina de la comarca”.

Amb aquesta combinació de gastronomia, vins, tallers i el retorn dels concerts, el VII Tast de Cuina Mediterrània tornarà a convertir-se en punt de trobada per a milers de persones de Cerdanyola i voltants.


Díptic informatiu del VII Tast de Cuina Mediterrània