En marxa la 7a edició del programa Comerç 21 per reactivar, impulsar i millorar el comerç de proximitat

Aquest any podran seguir el programa un màxim de 50 empreses de la província de Barcelona. En les darreres edicions han participat quatre comerços de Cerdanyola

Aquest any es posa en marxa la 7a edició del programa Comerç 21 de suport a pimes comercials i de serveis, promogut per la Diputació de Barcelona i PimeComerç amb l’objectiu de definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual.

En les edicions anteriors ja han participat més de 250 negocis, entre aquests quatre de Cerdanyola: Espai Xarcuter Montse, Dani Roman Llegums i Viandes, Mediterrània Commerce & Service i Cerdanyola Promocions. Totes elles han tingut l’oportunitat de desenvolupar mesures concretes en diferents àmbits, com la gestió i professionalització del negoci, la digitalització, la comercialització, l’aparadorisme, el màrqueting, entre d’altres, acompanyats de personal tècnic expert en la matèria dels municipis de la província de Barcelona on estan ubicats.

Comerç 21 està adreçat a un màxim de cinquanta empreses, preferentment a microempreses comercials o de serveis, localitzades en trama urbana dels municipis de la província de Barcelona i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Les inscripcions al programa estaran obertes a les empreses que hi vulguin participar omplint un formulari fins al 19 de juny de 2023.

Per a una informació més directa i concisa sobre la 7a edició del programa Comerç 21 es farà una sessió informativa virtual per a comerços, serveis i parades de mercat el proper 22 de maig de 15 a 16 hores, prèvia inscripció