L'Ajuntament de Montcada difon la marca ‘Fem comerç' a l'espai públic

Publicitat en autobusos, banderoles i bosses de la compra són els eixos centrals de la campanya de foment del teixit comercial local.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha posat en marxa una campanya de difusió de la marca ‘Fem comerç, fem barri, fem Montcada’, per posar en valor el comerç de proximitat del municipi i fomentar que la ciutadania compri en els comerços locals. Es tracta d’una campanya d’imatge que consisteix en tres àmbits principals: publicitat en els autobusos de les línies de TMB 96 i 155 fins a final de juny, distribució bosses ecològiques de compra i la instal·lació de banderoles als eixos comercials del municipi: Rambla dels Països Catalans (del 19 de juny al 5 de juliol), carrer Major (del 5 al 28 de juliol) i Can Sant Joan (del 28 de juliol al 14 d’agost).

L’acció presenta raons per tal de comprar al municipi, com ara generació d’ocupació, riquesa local, cohesió social, vitalitat als carrers, proximitat, sostenibilitat, professionalització i especialització. La campanya compta amb la col·laboració del Pla ApropAMB, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.