Cerdanyola acollirà el campionat internacional d'hoquei patins GoldenCat

Les seleccions catalana, argentina, portuguesa, francesa i italiana masculines i femenines es donaran cita a Cerdanyola en la GoldenCat, que se celebrarà entre el 29 d'agost i l'1 de setembre al CEM Can Xarau

La competició internacional coincidirà amb la Setmana de l'Esport Català

Cerdanyola serà la seu de la tercera edició de la GoldenCat, una competició de seleccions que serà la prèvia al mundial d'hoquei patins que se celebrarà a Itàlia a mitjan setembre. Entre el 29 d'agost i l'1 de setembre, la ciutat serà el punt neuràlgic de l'hoquei patins internacional amb la participació de les seleccions catalana, argentina, portuguesa, francesa i italiana en categoria masculina i femenina, en una competició reconeguda per la Federació Internacional.
A més, durant aquests dies, també s'organitzarà un torneig de 3x3 d'hoquei patins i el campionat internacional sots-13 amb representació dels mateixos països participants.

Benjamí Pons, president de la Federació Catalana de Patinatge, organitzadora de l'esdeveniment, destacava durant la seva presentació al Museu d'Art de Cerdanyola, que "hem escollit Cerdanyola per la bona feina del Cerdanyola Club d'Hoquei i la disponibilitat d'espai perquè el CEM Can Xarau ens permet tenir de 4 pistes per jugar simultàniament". Pons també va valorar la bona feina del Cerdanyola Club d'Hoquei "un club que treballa molt bé la base, que té al seu equip femení a la màxima competició i al masculí molt a prop".

Benjamí Pons va agrair el suport de l'Ajuntament de Cerdanyola. També ho ha fet el president del Cerdanyola Club d'Hoquei, Mario Núñez, qui espera "poder implicar a la família de l'hoquei i a la ciutadania en general".

Óscar Pons, regidor d'Esports, va aprofitar la seva intervenció per recordar que "Cerdanyola vam acollir la primera Supercopa femenina d'hoquei patins" i destacava el suport a l'esport femení. L'alcalde, Carlos Cordón, es va mostrar orgullós que la ciutat aculli un esdeveniment internacional com la GoldeCat i espera que la ciutadania gaudeixi al màxim d'ell.

La GoldenCat coincidirà en el temps amb la Setmana de l’Esport Català i tots dos esdeveniments compartiran la cerimònia d’inauguració, que serà retransmesa per televisió igual que els partits que jugui la selecció catalana.


Cartell GoldenCat 2024