El Comerç i la Restauració tornen a donar suport al Festival Internacional Blues de Cerdanyola

Coincidint amb el Festival Internacional Blues de Cerdanyola, l'Ajuntament organitza un programa d'activitats conjuntament amb el comerç i la restauració locals

Els comerços i l'hostaleria de la ciutat se sumen un any més a la celebració del Festival Internacional Blues de Cerdanyola amb un programa d'activitats festives, gastronòmiques i comercials per tal que la ciutadania gaudeixi del blues.

El primer cap de setmana del festival, del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d'octubre, se celebrarà el V Tast de Cuina Mediterrània. Una vintena d'establiments que oferiran els seus millors plats perquè la ciutadania gaudeixi al màxim de la gastronomia local i amb música en directe perquè els concerts del festival de blues seran a la mateixa plaça Abat Oliba.

El dissabte 30 de setembre, una quarantena de comerços i establiments participaran en el Comerç & Blues al carrer i ho faran oferint els seus productes i amb un munt d'activitats que dinamitzaran la jornada. Exhibicions, tallers, xerrades, espectacles, contes i jocs de fusta gegants. A més, durant la jornada dues reporteres recorreran els carrers de Cerdanyola buscant els comerços més 'Bluesers'.

L'activitat disposarà de tres itineraris per recórrer tots els establiments participants: el Bluesriu, el Bluesplaça i el Bluesparc.

 

Blues al Mercat

El protagonisme serà per al Mercat Municipal de Les Fontetes el segon cap de setmana del festival, el 7 i 8 d'octubre. El dissabte se celebrarà la tradicional Nit de Tapes i Blues al Mercat vinculant l'alimentació amb els concerts en directe.

A més, el diumenge, el festival clourà a la plaça del Pla de les Alzines del Mercat amb la Barbacoa & Blues que comptarà amb 3 concerts i la barbacoa a càrrec dels Pensalets.

 

Blues d’associacions als bars i locals

Els bars, locals i associacions han unit esforços per tornar a ser un pilar del Festival Internacional Blues de Cerdanyola amb una programació paral·lela.

Cal Pintxo, Restaurant Piscina Montflorit, Tempo de Vino, Hotel Torre Vermella, Bar Vinilo, Bar Hoom, Sala Acme són els establiments que hi participen o bé amb concerts al seu interior o al carrer.