El Consell Comarcal participa a la jornada anual del Cercle de Turisme celebrada aquest dimecres a Sabadell

El Vallès Occidental ha acollit avui la 12a trobada anual Jornada del Cercle de Turisme impulsada per la Diputació de Barcelona, que s’ha celebrat a Sabadell. Aquest és un espai d’intercanvi d’experiències que s’ha centrat, en aquesta ocasió, en el canvi climàtic i els reptes que suposa per a les ciutats turístiques, i en el repte de la gestió del talent al sector turístic. La cita ha tingut lloc a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 aquest matí.

La trobada ha comptat amb la participació de professionals i persones expertes del sector turístic, que han pogut exposar diverses línies de desenvolupament i gestió d’aquest àmbit. La sessió ha estat inaugurada pel tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Sabadell, Lluís Matas; la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido; i la vicepresidenta 2a i consellera de Promoció de la comarca del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Montse Soler.

La consellera Montse Soler ha destacat que  “si be podem dir que el turisme de negocis i de reunions continua sent el predominant al Vallès Occidental,  també es cert que cada vegada més, el turisme d’oci i en concret, el turisme per motius esportius, s’està posicionant a la nostra comarca aportant un turisme de qualitat que desestacionalitza la demanda i ofereix un impacte positiu en el sector hoteler, en la restauració, en el comerç i conseqüentment en la vitalitat els pobles i ciutats del Vallès Occidental”.

El Cercle de Turisme és la plataforma de serveis de màrqueting turístic que impulsa la Diputació de Barcelona per dinamitzar el sector turístic públic i privat de la província de Barcelona, amb l’objectiu d’assolir un posicionament adequat a escala nacional i internacional que garanteixi un turisme sostenible i responsable. Hi participen més de 440 empreses, ens públics i destinacions turístiques de la província.