“Tens mooolt estiu”: el Vallès Occidental dona inici a la campanya turística d'estiu fent propostes d'activitats i plans per fer aquests mesos

Coincidint amb la campanya d’estiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental dona a conèixer l’oferta turística de la comarca tant a les persones que hi viuen com a les que la visiten. Sota el lema “Tens molt estiu” es vol posar de manifest l’àmplia oferta d’activitats que la comarca ofereix per gaudir aquestes vacances.

La web de turisme del Consell Comarcal ofereix diferents propostes a realitzar segons els àmbits temàtics i les preferències de la persona visitant. Es fa especial èmfasi en el turisme familiar i de proximitat, oferint propostes específiques. La difusió de la campanya es farà a través de les xarxes socials, amb diferents elements de disseny que ens cridin a conèixer les propostes existents.

El Vallès Occidental va rebre més de 200.000 turistes durant l’estiu de 2023

El Vallès Occidental va registrar l’estiu passat un 75,7% d’ocupació mitjana de les places ofertes als allotjaments turístics durant els tres mesos d’estiu, similar al conjunt de l’entorn de Barcelona província de Barcelona (menys la comarca del Barcelonès). La comarca va rebre més de 200 mil turistes durant la temporada d’estiu i al voltant d’un 45% van ser de procedència estrangera.

Quant a les pernoctacions, es van registrar un total de 431.808, una mitjana d’aproximadament 144 mil al mes. 

El 54,2% de les arribades corresponen a turisme domèstic, 8 punts per sobre de l’estranger. En valors absoluts, van viatjar al Vallès Occidental 110.788 turistes amb procedència espanyola i 93.716 amb estrangera.